Fortsätt till huvudinnehållet
Schine

För vilka

Vi erbjuder enkla hjälpmedel som gör skillnad. Våra produkter kan användas av många, både privat och på jobbet.

Medicintabletter i blisterförpackning

I behov av piller

Många är i behov av piller, gamla som unga. Tabletterna måste doseras – till dig själv, till någon närstående eller till någon du vårdar eller hjälper i ditt jobb.

Med Schines produkter blir jobbet enklare och snabbare. Hanteringen är hygienisk, du undviker förslitningsskador och får lättare att hålla koll på att tabletterna tas i tid.

Händer som öppnar en pill box från Schine.

I behov av hjälp

Många har problem med att få ut tabletter ur foliekartor och att dosera. Särskilt svårt kan det vara om händerna inte fungerar som de ska. Kraften är inte där, lederna värker eller kanske har händerna blivit darriga.

Med Schine Pill Popper klarar många att ta ut tabletterna ur förpackningarna själva. Det blir enkelt att dosera pillret i rätt fack och Schines boxar är lätta att hantera. Du slipper be om hjälp vilket kan öka självkänslan och spara resurser som kan läggas på annat.

Miljöbild person tar upp sin schine pill box small ifrån backfickan

I behov av att kunna ta med

För att klara sig i vardagen kan du behöva ta med dig piller under dagen, över helgen eller för en längre period.

Med Schines boxar är förvaringen av tabletter enkel och säker. Schine Box S ryms i en större ficka eller i en necessär. Schine Box L är en smidig större box för alla veckans dagar som du kan ta med i en väska.

Se alla våra produkter