Fortsätt till huvudinnehållet
Schine

Nöjda kunder

Schines produkter skapas alltid med fokus på kvalitet, säkerhet och ergonomi. Det är viktigt för oss att ta med användarna under hela utvecklingsprocessen, deras feedback bidrar till att våra produkter blir så uppskattade och användarvänliga. Här kan du läsa mer om vad våra kunder tycker.

Använder Schine Walk vinter dämpande kryckfot ute på is

Vad säger användarna om Schine Walk?

Att Schines produkter gör skillnad för våra kunder är den starkaste drivkraften och vårt viktigaste kvitto. Kryckfoten Schine Walk har utvecklats i nära samarbete med användare av kryckor. I filmen kan du höra några av dem berätta hur de använder Schine Walk och vad de tycker om produkten.

Läs mer om Schine Walk
Hillevi Hansson spelar basket. Går med kryckor tack vare Schine Walk.

Schine Walk förenklar ett liv i rörelse

Hon testade rullstolsbasket under sin rehab, nu är det hennes jobb. Hillevi Hansson spelar professionell rullstolsbasket på Sardinien och när hon är ledig går hon gärna långa turer. Tack vare Schine Walk kan hon både bada och njuta av promenader på de italienska stränderna.

Läs intervjun med Hillevi
Sjukvårdspersonal

Schines Pill Box har blivit Cristinas favorit

I ett år har sjuksköterskan Cristina Wikman och några av hennes kollegor på Daljunkaregården i Falun testat Schine Pill Box L, samtidigt som de också har använt traditionella doslådor. – Jag brukar försöka ”roffa” åt mig boxarna från Schine när de blir lediga, eftersom de är så smidiga och lätta att använda, berättar hon.

Läs intervjun med Cristina
Hillevi Hansson går med Schine Walk krycka.

Vill du bli ambassadör?

Bli en av våra ambassadörer och hjälp oss sprida informationen om vår nya dämpande kryckfot, Schine Walk. Det kan vara genom att berätta om fördelarna du upplever när du går med Schine Walk för andra som använder kryckor. Kanske visa vår produktfilm i dina sociala kanaler. Vi ser fram emot att få höra din historia och vi delar den gärna vidare till våra följare. Hör av dig!

Kontakta oss