Fortsätt till huvudinnehållet
Schine

Schine Pill instruktioner

Äntligen en pillerhantering som fungerar. Upptäck hur enkel doseringen bli med Schine Pill Popper och Schine Pill Box. Här hittar du instruktioner för Schines Pill produkter, läs även vår folder – klicka här.

Gruppbild på Schines produkter

Schine Pill instruktionsfilm

Se vår kortfilm som visar hur våra smarta pillerprodukter fungerar.

Schine Pill Popper

Schine Pill popper är ett ergonomiskt, hygieniskt och tidsbesparande hjälpmedel för att underlätta hanteringen av piller. Det ergonomiska greppet passar både stora och små händer. Du trycker ut tabletterna genom att placera folieförpackningen under den mjuka, flexibla, röda kudden. Röret hjälper dig att kontrollerar att tabletten hamnar där du önskar. Med den vridbara röda plattan justeras hålet efter pillrets storlek. Vid större tabletter tar du av det avtagbara röret. Den passar till de flesta förpackningar men det kan uppstå problem då folien är seg. Vi rekommenderar i sådana fall manuell hantering.

PillBox L röd, pillerbox med jalusi

Schine Pill Box

Schine Pill Box erbjuder ett unikt sätt att förvara och dosera piller. Vår patenterade idé med jalusiluckor gör pillerboxarna enkla att öppna och stänga, helt utan utskjutande delar.  Hela boxen kan öppnas, stängas och låsas med hjälp av snäppena. Den uttagbara innerlådan gör hanteringen smidig. Ordinationskortet finns lättillgängligt i en plastficka på boxens undersida. Dagarna är tydligt markerade och de 4 facken för varje dag är numrerade från 1-4. De är även försedda med symboler för dygnets olika tidpunkter. Schine Pill Box L tål maskindisk. Schine Pill Box S är en mindre box med 8 numrerade fack. Transparenta luckor och färgad botten gör det enkelt att se om facket är fyllt. Schine Pill Box S rengörs med handdisk.

Upplev enklare pillerhantering

Våra Schine Pill-produkter är en serie användarvänliga och genomtänkta kvalitetsprodukter som förenklar hanteringen och doseringen av mediciner och tabletter.